HKD  //  Obavijesti  //  Poziv na ZKD forum "Nove PRiče u knjižnici"
Poziv na ZKD forum "Nove PRiče u knjižnici" (11.02.2019)

Pozivamo vas da dođete u srijedu 20.02.2019. u 14,00 sati u Konferencijsku dvoranu (2. kat) Knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu i poslušate
Nove Priče iz knjižnice koje će pripovijedati Krešimira Rendulić, direktorica agencije Prorsus komunikacije.
U panel raspravi Knjižnica u doba dominacije ekrana raspravljat će:
Niko Cvjetković, Kristian Benić, Alis Marić, Gordan Nuhanović i Anita Golubiček.
Dođite, poslušajte, uključite se! Vidimo se srijedom u Knjižnici Filozofskog fakulteta u Zagrebu!
Zbog ograničenog broja mjesta, potrebna je prijava. Prijave su otvorene do popunjenja mjesta ili do 18. veljače 2019. godine.
Molimo da svoj dolazak prijavite putem OBRASCA.

Program Foruma možete pogledati ovdje.

ZKD forum je neformalan način stručnog usavršavanja, dijeljenja iskustava, praksi i ideja otvoren knjižničarima svih vrsta knjižnica, kao i studentima knjižničarstva. Svrha Foruma je omogućiti stjecanje i proširivanje različitih osobnih znanja i vještina te postati mjesto informiranja o aktualnim pitanjima u području struke, odnosno informacijskih znanosti, ali i drugih područja potrebnih u knjižničarskom radu.

ZKD forum ideja je o kojoj se u društvu razgovaralo već nekoliko godina i zbog toga smo izrazito zadovoljni što krećemo u realizaciju ovog načina stručnog usavršavanja, dijeljenja iskustava, praksi i ideja. Forum će se održavati jednom mjesečno u Knjižnici Filozofskog fakulteta u Zagrebu i bit će otvoren knjižničarima svih vrsta knjižnica, kao i studentima knjižničarstva. Svrha Foruma je omogućiti stjecanje i proširivanje različitih osobnih znanja i vještina te postati mjesto informiranja o aktualnim pitanjima u području struke, odnosno informacijskih znanosti, ali i drugih područja potrebnih u knjižničarskom radu (npr. iz područja pedagogije, marketinga, psihologije i sl.). Osim predavanja i radionica kojima će se nastojati upotpuniti različita znanja potrebna knjižničarima u svakodnevnom radu (primjerice, komunikacijske vještine, rad s djecom i mladima s posebnim potrebama i dr.). Forum će biti mjesto za tematsku raspravu o autorskim pravima, digitalizaciji… te međusobno dijeljenje iskustva u radu različitih knjižnica. U izvedbi samog programa sudjelovat će stručnjaci iz različitih područja, kao i sami knjižničari.