- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  Dodjela nagrada Zaklade Dr. Ljerka Markić-Čučuković
Dodjela nagrada Zaklade Dr. Ljerka Markić-Čučuković (07.04.2022)

Nagrade Zaklade Dr. Ljerka Markić-Čučuković (https://ljmc-zaklada.ffzg.unizg.hr/) dobitnicima u akad. god. 2020./2021. bit će uručene u petak, 8. travnja 2022. u 14 sati u Vijećnici Filozofskoga fakulteta u Zagrebu.

Zakladni je odbor odabrao najbolje studente informacijskih znanosti, smjera bibliotekarstvo u akad. god. 2020./2021. To su Petra Lauš i Marlena Vičević.

Zakladni odbor donio je odluku i o dobitniku nagrade u 2021., za knjižnicu, ustanovu, udrugu i pojedinca, koji promiču knjižničarsku struku i bibliotekarstvo općenito. Nagrada je dodijeljena u području specijalnoga knjižničarstva, a dobio ju je Etnografski muzej Split za izložbu Izdavačka djelatnost Etnografskog muzeja Split kroz 110 godina djelovanja. Autorica izložbe i kataloga je Iva Meštrović, viša knjižničarka, a nositelj prava, organizator i nakladnik je Etnografski muzej Split. U srpnju 2020. godine navršilo se 110 godina od osnutka Etnografskog muzeja Split što je bio jedan od poticaja pri odabiru teme i osmišljavanju izložbe, putem kojih se užoj stručnoj, ali i široj javnosti predstavila dugogodišnja izdavačka djelatnost ove ustanove.
 
- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -