- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)



IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  Ispitivanje o stavovima i sudjelovanju hrvatske knjižničarske zajednice u stalnom stručnom usavršavanju knjižničara
Ispitivanje o stavovima i sudjelovanju hrvatske knjižničarske zajednice u stalnom stručnom usavršavanju knjižničara (23.08.2021)

Poštovane kolegice i poštovani kolege,

molimo da odvojite 5 - 10 minuta za popunjavanje ove ankete. Anketa je namijenjena cjelokupnoj knjižničarskoj zajednici, bez obzira na vrstu knjižnice ili stručno knjižničarsko zvanje osoblja.

Cilj istraživanja je dobiti povratne informacije o iskustvima, motivaciji, stavovima i zadovoljstvu stalnim stručnim usavršavanjem knjižničara općenito, a posebno programima Centra za stalno stručno usavršavanje knjižničara u Republici Hrvatskoj (CSSU) ponuđenima tijekom, ali i prije pandemije bolesti COVID-19 i krize izazvane potresima.

Rezultati istraživanja predstavit će se na predstojećim knjižničarskim skupovima i koristit će se za daljnje oblikovanje programa trajne izobrazbe u CSSU-u.

Istraživanje provode djelatnice Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu: Antonija Filipeti, Marta Matijević i dr. sc. Aleksandra Pikić.
 

Anketa se nalazi na poveznici: https://forms.gle/JBsyKXgL3UQuRHTAA

- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -