- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  Dan hrvatskih knjižnica 2019. godine
Dan hrvatskih knjižnica 2019. godine (11.11.2019)

Središnja svečanost obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica održat će se u ponedjeljak, 11. studenoga 2019. godine u Rijeci.

U okviru središnje svečanosti obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica, Hrvatsko knjižničarsko društvo dodjeljuje godišnje priznanje „Knjižnica godine“. Priznanje „Knjižnica godine“ dodjeljuje se najboljoj knjižnici za ostvarene iznimne rezultate u području kreativnosti, inovativnosti i unapređivanja kvalitete rada u hrvatskim knjižnicama.
Proglašenje dobitnika ovogodišnjeg priznanja „Knjižnica godine“ održalo se se na konferenciji za novinare u srijedu, 6. studenog 2019. u 11 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva ulica 5, Zagreb.

Središnja svečanost obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica te dodjela priznanja „Knjižnica godine“ održat će se u ponedjeljak, 11. studenoga 2019. u Rijeci.

Za sudjelovanje na središnjoj svečanosti obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica potrebno se prijaviti putem Prijavnice za sudjelovanje. Hrvatsko knjižničarsko društvo organizira besplatan zajednički prijevoz Zagreb – Rijeka – Zagreb, a sve koji su zainteresirani za besplatan organizirani prijevoz, molimo da se prijave putem Prijavnice najkasnije do petka, 8. studenoga 2019. godine. Broj mjesta u autobusu ograničen je na 40.
Polazak organiziranim prijevozom iz Zagreba je u 8:00 sati s parkirališta na zapadnoj strani Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, a povratak iz Rijeke je u 16:00 sati.

Materijali:

1. Pozivnica za proglašenje dobitnika priznanja "Knjižnica godine" za 2019. godinu
2. Pozivnica i program središnje svečanosti Dana hrvatskih knjižnica 2019.
3. Promotivni letak povodom Dana hrvatskih knjižnica 2019.
4. Promotivni plakat povodom Dana hrvatskih knjižnica 2019.
5. Nagradni natječaj "Moj ritam čitanja"

Hrvatsko knjižničarsko društvo otisnulo je 50 plakata, a svi zainteresirani koji žele preuzeti besplatan primjerak mogu se javiti u Ured HKD-a.
- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -