- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)



IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  „Pričajmo pokretom“ - događanje u sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2019. i Nacionalne kampanje „I ja želim čitati!“
„Pričajmo pokretom“ - događanje u sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2019. i Nacionalne kampanje „I ja želim čitati!“ (23.10.2019)

Nacionalna kampanja za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom „I ja želim čitati!“ nastavlja sa svojim aktivnim sudjelovanjem u okviru manifestacije Mjeseca hrvatske knjige 2019. godine posvećenoj glazbi. Tema je U ritmu čitanja!, pokrovitelj je Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, a organizator Knjižnice grada Zagreba.
Događanje će biti održano u petak 25. listopada 2019. godine u 12:00 sati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u malom predvorju.

U okviru Kampanje „I ja želim čitati!“ ove godine u Mjesecu hrvatske knjige provest će program s nazivom „Pričajmo pokretom!“. Pokret pomaže razvoju verbalnog izražavanja te na taj način olakšava učenje. U programu će sudjelovati logopedinja Maja Kelić iz Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG i Tanja Manović, prof. defektolog – socijalni pedagog iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba. Održat će struna predavanja na ovogodišnu temu Kampanje u Mjesecu hrvatske knjige. U glazbeno-plesnom djelu programa sudjelovat će plesna skupina Tala i Larisa Lipovac, dječje hip hop i break dance skupine „Atomic Dance Factory”.




- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -